Foto: PR
Foto: PR Foto:

Showband Blizzert brengt muzikale hoogstandjes bij de Herberg

VORDEN - Op Koningsdag 27 april vanaf 20.00 uur zal de band Blizzert de Herberg op zijn kop zetten.

Blizzert is dé band die zorgt voor een nieuwe beleving. Interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Het 'lot' ligt in handen van het publiek. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende 'Ticket to enjoy' ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; alles komt voorbij deze avond.


Koningsdag Hotel Bakker dit jaar extra feestelijk

VORDEN - Bij de Oranjefeesten in Vorden is Hotel Bakker al vanouds het centrum van de activiteiten. De familie Bakker draagt het Koningshuis een zeer warm hart toe en zorgt altijd voor een gezellig eerbetoon aan de Koning. Dit jaar is er nog een extra reden om een groot feest te vieren want de Oranjevereniging in Vorden bestaat maar liefst 120 jaar.

Op vrijdag 27 april kan men bij Hotel Bakker vanaf 12.00 uur genieten van livemuziek van Gerrit Pelle. Uiteraard staat het oranje gebak en de oranjebitter klaar. Ook wordt een speciale oranjehap geserveerd voor tien euro per persoon. 's Avonds zal de band Session in de tent optreden van 21.00 uur tot 01.00 uur. Session is een coverband bestaande uit maar liefst negen personen. Zij zijn één van de beste allround coverbands met topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits afgewisseld met de beste classics en een spectaculaire lichtshow.

Op zaterdagmorgen staan de lange tafels en stoelen weer klaar voor het Frühschoppen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kan iedereen onder het genot van een biertje of wijntje genieten van de 'gemütliche' muziek van de Bargkapel. Deze kapel bestaat uit 21 topmuzikanten in hun genre en is afkomstig uit Barchem. De Bargkapel is opgericht op 5 november 1966, en bestaat dus al ruim 40 jaar. De kapel is daarmee één van de eerste Egerländer blaasorkesten van Nederland. Verder is er een kleine kaart met gerechten.

Toegang is zowel vrijdagavond als zaterdag gratis.