De touwtrekkers kregen nieuwe trainingsjassen van Bouwservice G.M. Stofbergen uit Epe. Foto: PR
De touwtrekkers kregen nieuwe trainingsjassen van Bouwservice G.M. Stofbergen uit Epe. Foto: PR Foto:

Uitbreiding en nieuwe sponsor

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Momenteel legt TTV Vorden de laatste hand aan de herinrichting en de uitbreiding van de parkeerplaats op het sportcomplex aan de Ruurloseweg. Door de gezamenlijke trainingen met TTV Heure uit Borculo was uitbreiding van de parkeerplaats noodzakelijk die zondag 22 april officieel in gebruik wordt genomen. Daarnaast is er ook een nieuwe sponsor gevonden voor de trainingsjassen. Deze zijn geschonken door Bouwservice G.M. Stofbergen uit Epe.


Escher-lezing in Vorden

VORDEN - Zondag 22 april komt Paula van Dijk, kunsthistorica van Artifex, een lezing verzorgen bij Hotel Bakker waarbij ze het publiek meeneemt langs het leven en werk van de Nederlandse kunstenaars Maurits Cornelis Escher. De lezing vindt plaats bij Hotel Bakker om 14.30 uur.

Bij dit bijzondere werk ligt de aantrekkingskracht in het wiskundig element, in het spelen met perspectief en het gezichtsbedrog. Vogels veranderen in vissen, lucht in water, hol in bol en dag in nacht. Escher laat zien dat er in de getekende wereld veel meer mogelijk is dan in de werkelijkheid. In een trappenhuis lijkt iedereen een andere kant op te lopen. Een aantal Vordenaren zal de naam Escher bekend in de oren klinken want de neef van deze M.C. Escher was Nol Escher (1931-2009) die vele jaren in Vorden heeft gewoond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna of gereserveerd worden via e-mail.


info@cultuurfondsvorden.nl


Verrassend optreden PCOB

VORDEN - De KBO-PCOB afdeling Vorden houdt op donderdagmiddag 26 april haar maandelijkse middagbijeenkomst om 14.00 uur in zaal De SooS, Dorpscentrum te Vorden. Dan hoopt voor ons op te treden de heer Gery Groot Zwaaftink, liedjeszanger en verhalenverteller. Het zal een verrassend optreden worden.