Sunshine Day bij Obelink

WINTERSWIJK - Op 22 april is het bij ObelinkSunshine Sunday! Een zondag om alvast op de zonnige dagen en weken die voor ons liggen voor te bereiden en alvast in de stemming te komen. Voor de echte grillmeester of wie dat wil worden, zijn er barbecuedemonstraties in de tuinmeubelafdeling. Wie wil proeven, kan terecht bij de BBQ-demonstratie van Campingaz.

Het populaire sportkledingmerk Protest komt met een trampoline naar Obelink. Op deze trampoline kunnen jonge en jong gebleven Obelink-klanten op een surfbord allerlei kunsten uitproberen. Verder verloot Obelink 24 strandlakens van Brunotti, en er zijn drie Ipanema strandtassen inclusief Ipanema strandlaken te winnen. Bij aankoop van Ipanema slippers krijgt men gratis een Ipanema sleutelhanger (op = op). Er geldt tien procent extra korting op alle Madison parasols in de winkel. Een ballonnenclown maakt de mooiste creaties voor de kleine Obelinkbezoeker in het restaurant.

De nieuwe collecties zijn er. Nieuwe (voor)tenten of tuinmeubelen, nieuwe badkleding voor volwassenen en kinderen, wandelschoenen, vouwstoelen of een babydrage: Obelink heeft voor het hele gezin alles wat de zonnige dagen buiten nog mooier kan maken. Obelink Vrijetijdsmarkt is zondag 22 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.