Sportverenigingen kunnen financiële wensen kenbaar maken

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Deze subsidies konden voor een belangrijk deel worden betaald uit de renteopbrengsten, later moest echter steeds vaker het kapitaal worden aangesproken. Ongeveer twaalf verenigingen ontvingen bedragen, variƫrend van 500 tot 10.000 euro. Voordat de stichting definitief opgeheven wordt, wil zij de Vordense (buiten)sportverenigingen nog eenmaal uitnodigen hun financiƫle wensen kenbaar te maken waarna de pot leeggemaakt kan worden. Aanvragen voor investeringen (niet voor het vullen van gaten in de exploitatierekening) kunnen tot 1 mei worden gedaan, bij voorkeur via email.


e.thalen@live.com


Paasvuur Kranenburg

KRANENBURG - Zondag 1 april is er weer een paasvuur in Kranenburg. Dit evenement wordt voor de 28ste keer georganiseerd door de stichting CCK (Cultureel Collectief Kranenburg). De brandstapel wordt om 20.00 uur ontstoken door Herwin Reintjes, vuurkoning Kranenburg 2017. Deze titel heeft hij behaald bij het teertonne werpen tijdens het paasvuur van 2017. Ook zondag is er weer een wedstrijd teertonnewerpen waarbij wordt gestreden om de titel vuurkoning 2018.Verder is er live muziek in de verwarmde feesttent met medewerking van de band Bad Curls. De toegang tot de feesttent is gratis.


Paasbijeenkomst in De Wildenborch

WILDENBORCH - Zondagmorgen 1 april om 10.00 uur staan de deuren van kapel De Wildenborch weer gastvrij open. Christengemeente De Schakel nodigt iedereen van harte uit deze Paasbijeenkomst bij te wonen waar Gerrit Beking uit Enschede zal spreken. Ook zullen er liederen worden gezongen onder begeleiding van een organist. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en na deze bijeenkomst kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie graag aanwezig wil zijn, maar geen vervoer heeft, kan zich melden via telefoon of e-mail. Dan wordt ervoor gezorgd dat u opgehaald wordt.


deschakel2017@hotmail.com

0575-552809 / 06-29226380 / 06-11464043


Opbrengst Amnesty collecte

VORDEN - De collecte voor Amnesty International 970 euro heeft opgebracht. Met dank aan de collectanten en de gevers in Vorden.