Irene van der Aart als gespreksleider tijdens Internationale Vrouwendag Bronckhorst. Foto: PR
Irene van der Aart als gespreksleider tijdens Internationale Vrouwendag Bronckhorst. Foto: PR

Première Musical De Vrouw in Keijenborg

BRONCKHORST/KEIJENBORG - Bij de viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart, ging musical De Vrouw in Dorpshuis de Horst te Keijenborg in première. Irene van der Aart begeleidde de speelsters bij het vervullen van hun rol. De organisatie was in handen van de Werkgroep Vrouwendag Bronckhorst.

De avond werd geopend door burgemeester Marianne Besselink. Zij vertelde over de geschiedenis van Vrouwendag. "Ik dacht dat mijn oma en moeder het al wel geregeld hadden, maar dat is dus niet zo." De burgemeester zorgt ervoor dat ze altijd met het eten 's avonds thuis is.
Daarna stond Irene van der Aart voor de taak als gespreksleider bij de vrouwelijke politici van de gemeente Bronckhorst. Zij moesten een aantal vragen bespreken, waarin vrouwen de hoofdrol spelen, waaronder: 'Is Bronckhorst vrouwvriendelijk?'
Na de pauze werd onder de inspirerende leiding van Irene van der Aart een musical geïmproviseerd waarbij alle ingrediënten zoals liefde, dood, drama, dromen, zang en (disco)dans aan bod kwamen. Drie willekeurige vrouwen uit de zaal deden met haar mee en brachten in een half uur een musical ten tonele tot grote hilariteit van de honderd vrouwen in de zaal. Uiteraard keerde alles ten goede en het meteen de dernière opvoering was.


Informatieavond over basiscursus NLP

ZUTPHEN - Op woensdag 21 maart is er een gratis informatieavond over de basiscursus NLP bij Fort Bronsbergen in Zutphen. De basiscursus start bij voldoende deelnemers op woensdag 28 maart.

NLP is een methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. NLP wordt gebruikt in onder andere het onderwijs en het bedrijfsleven, voor zowel werknemers als leidinggevenden. NLP gaat niet over de inhoud, maar over de vorm en daarmee de structuur van je communicatie. Het gaat er over hoe je lekkerder in je vel kunt zitten, meer energie kunt hebben en op een prettigere manier met anderen en met jezelf om kunt leren gaan.
NLP reikt je heel veel handvatten waarmee je bij jezelf een aantal dingen kunt veranderen en verbeteren. Hoe je je dat eigen maakt? Door te doen, te ervaren, te communiceren en onder de mensen te zijn. Daarom voegt een cursus zoveel toe. Kom voor meer informatie naar de gratis informatieavond. Data basiscursus: woensdag 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april 2018.

Mail om je aan te melden voor deze avond naar info@havital.nl of bel Truus Ordelman voor aanmelding of informatie: 06 57 46 63 00.