'Vestiging in Vorden binnenkort weer bemand'

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Gerrit vervolgt: "We hebben een heel mooi kantoor, vind ik zelf. Mooie medewerkers, mooie collega's met allemaal onze sterke punten. Daar heb ik iets in bij mogen dragen. Alleen al door het ouder zijn, kun je een gesprek sturen en positief afsluiten." De dames vindt hij heel belangrijk. "Je komt prettig binnen, zij staan je fijn te woord. Zij zijn een uithangbord voor de zaak. Het gaat toch om vertrouwen, het hebben van een thuisgevoel. Wat ik sterk vind van Bert, is dat hij precies de juiste mensen op de juiste plek zet, daar waar ze goed functioneren."

Ook Bert Lebbink is al 30 jaar makelaar in de buitendienst. Hij heeft een groot netwerk en niet alleen in Hengelo. "Het verschil met Gerrit is, dat mijn kring niet alleen op Vorden gericht is, maar op een groter gebied. Toch weten mensen in Bronckhorst me wel te vinden. We gaan hier eerst in gesprek bij een kop koffie en daarna mogen we een offerte maken. Het is ons dan gegund."

Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars is een begrip in de regio en heeft drie vestigingen: in Hengelo, Vorden en Zelhem. Zelhem is een samenwerking met financieel adviseur Diane van Dijk. "De vestiging in Vorden aan de Zutphenseweg 26a, in de Rabobank wordt zeer binnenkort ook weer bemand," laat Bert Lebbink weten. "Men wil graag even binnen komen lopen en een praatje maken."

De makelaars van Zeeburg, Luimes & Lebbink zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) en Buitenstate Makelaars. Deze makelaars leveren een meerwaarde in de vorm van expertise, kennis en advies van specifiek het regionale buitengebied. "Dat is een ontzettend mooi concept, met de huizen in een mooi magazine gepresenteerd. Bronckhorst is een mooi werkgebied, met mooie dorpen en heel mooie buitengebieden."

Gerrit zal de sfeer gaan missen en vooral de teamgeest. "Maar toch, ik ben al enige jaren aan het afbouwen en mijn vrije tijd kan ik genoeg invullen met mijn zoons, de kleinkinderen en mijn paarden. Ik rijd in Vorden met de paarden voor een koets, voor Hotel Bakker of de VVV. Ik kan van elk huis wel een prachtig verhaal vertellen, na die vele jaren buitendienst," besluit Gerrit van Zeeburg.


Zie de advertentie in deze krant

demakelaarsvanbronckhorst.nl


Potgrondactie Scouting Vorden

VORDEN - Afgelopen weekend zijn de groene bestelformulieren van de Scouting-Welkoop potgrondactie verspreid in de bebouwde kommen van Vorden en Wichmond. Met het bestelformulier kan potgrond, tuinaarde en verschillende soorten mest aangeschaft worden. De bestellingen worden aan huis afgeleverd. Zaterdag 3 maart bellen de scouts tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij u aan om de ingevulde formulieren op te halen.

Wie niet thuis is kan het formulier door buren of kennissen laten afgeven. Ook kan het formulier worden ingeleverd op één van de adressen die op het formulier vermeld staan en is het mogelijk bij de kassa van de Welkoop te Vorden een bestelling achter te laten. Op zaterdag 17 maart wordt de bestelling thuisbezorgd. Geen formulier gevonden? Het bestelformulier ligt ook bij de kassa van Welkoop.
Het resultaat van deze actie vormt een belangrijke financiële ondersteuning voor de groepskas van scouting. In de afgelopen jaren heeft de groep de inkomsten van de actie onder meer gebruikt voor de bouw van de groepshuizen van de vereniging. Door middel van een bestelling helpt men de jeugd van Scouting Vorden bij de instandhouding van hun clubhuis. Kijk voor meer informatie over de actie of de vereniging op de website.


www.dga-vorden.nl


Bruna Vorden in actie voor Jarige Job

VORDEN - Bruna Vorden voert samen met PostNL actie voor Stichting Jarige Job en vraagt klanten daaraan mee te doen. Iedereen die dat wil kan een cadeautje doneren en in de speciale box achterlaten die de komende weken in de winkel aanwezig is. Daarmee maakt Jarige Job kinderen blij die door allerlei omstandigheden hun verjaardag niet kunnen vieren.

Ruim 60.000 kinderen in Nederland vieren het niet als ze jarig zijn. Stichting Jarige Job geeft jaarlijks 30.000 verjaardagsboxen aan de armste gezinnen in Nederland om dat wel mogelijk te maken. De dozen zijn gevuld met cadeautjes, slingers, ballonnen, taartmix, traktaties en meer. "Een geweldig initiatief," zegt Carmen van Bruna Vorden. "Wij voelen ons vooral aangesproken door het uitgangspunt van de Stichting dat ieder kind een verjaardag verdient. Want dat is natuurlijk zo! Daarom vragen we onze klanten om een cadeautje in de box te stoppen om Jarige Job te helpen de verjaardagsboxen te vullen." Om aandacht te vragen voor het werk van Jarige Job heeft PostNL, partner van de Stichting, ook een speciale postzegel uitgegeven die in Bruna Vorden te verkrijgen is. Op het vel 'Verjaardagspostzegels' staat een illustratie met herkenbare elementen van verjaardagsfeestjes voor kinderen. De bekende boekenillustrator Charlotte Dematons heeft daarvoor tekeningen die zijn gemaakt door kinderen gecombineerd met haar eigen werk.
De Stichting Jarige Job is blij met alle aandacht, vertelt Amber Merkus. "Voor velen is onbekend dat er kinderen in Nederland zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar melden ze zich zelfs ziek omdat ze niet kunnen trakteren op school. De Bruna actie 'Doneer een cadeautje voor een jarige' en de verjaardagspostzegels zorgen ervoor dat dit armoedeprobleem onder de aandacht wordt gebracht.".