Seniorensoos Vierakker-Wichmond

VIERAKKER - De heer Rien Overvelde gaat op dinsdag 27 februari bij de seniorensoos Vierakker-Wichmond het een en ander vertellen over het tekenen van Mandala's. Dit vindt plaats om 14.30 uur in het Ludgerusgebouw in Vierakker. Misschien hebben sommige senioren daar al enige ervaring mee, maar waarschijnlijk is het voor de meesten onbekend terrein. Het is een spiritueel symbool uit het hindoeïsme en boeddhisme. U wordt van harte uitgenodigd om meer over dit interessante onderwerp te weten te komen. De zaal is open om 14.00 uur, zodat u met een kopje koffie of thee kunt beginnen.


Lezing evangelist Jan Simmering

WILDENBORCH - Zondagmorgen 25 februari om 10.00 uur zal Jan Simmering uit Varsseveld spreken in de kapel De Wildenborch, Kapelweg 1 te Vorden bij de Christengemeente De Schakel.

Vanuit zijn professie als maatschappelijk werker heeft Jan Simmering jarenlang jongeren en gezinnen begeleid. Sinds 2000 heeft Jan contact met hulporganisaties in Oekraïne. Hij geeft daar lessen aan jongerenwerkers, pleegouders, adoptieouders en sociaal werkers. Als evangelist is hij in Nederland samen met zijn vrouw nog steeds werkzaam binnen Christengemeente De Wingerd te Varsseveld. Ze verzorgen daar samen pastorale bezoeken. Sinds vorig jaar bezoeken ze ook zendingswerkers in Europa om ze te bemoedigen. Naast het luisteren naar Jan Simmering zullen er ook liederen gezongen worden, onder begeleiding van jongerenmuziekgroep.

Geen vervoer? Neem dan contact op via deschakel2017@hotmail.com of 0575-552809, 06-29226380 of 06-11464043.