Waarom ik christen ben

VORDEN - In 2016 verscheen de Nederlandse vertaling van het boek van Timothy Radcliffe getiteld 'Waarom ik christen ben'. Een titel die je uitdaagt om je eigen verhaal te vertellen. Hoe ben ik ertoe gekomen om christen te worden? Ben ik als gelovige geboren? Is de geloofsopvoeding van mijn ouders helemaal geslaagd? Zomaar wat vragen waar ds. Kool, in zijn laatste jaar als gemeentepredikant, graag met u over van gedachten wil wisselen. En mogelijk komt Timothy ook nog aan het woord. De Commissie voor Vorming en Toerusting van de Protestantse Gemeente van Vorden nodigt u hiertoe van harte uit op dinsdag 23 januari om 20.00 uur in De Voorde, Kerkstraat 15 in Vorden.Voor meer informatie kan men contact opnemen met Ds. Jan Kool.


0575-553576

jan1.kool@planet.nl


Activiteiten Kunstbus Vorden

VORDEN - Donderdag 11 januari was het weer zover en vertrok de Kunstbus Vorden met 24 deelnemers naar de Hanzehof in Zutphen voor de theatervoorstelling van 'Het Groot Niet Te Vermijden'. De volgende voorstelling van 28 februari gaat helaas niet door. Men zou naar het Amphion in Doetinchem naar de show 'Wat ik moest verzwijgen' gaan maar vanwege ziekte van de actrice Anne Wil Blankers zijn alle voorstellingen afgelast. Deelnemers die zich hadden opgegeven voor deze voorstelling worden hiervan telefonisch op de hoogte gebracht.

De laatste voorstelling van dit seizoen, het Gelders Orkest met een uitvoering van Mozart en Mendelssohn, vindt plaats op donderdag 12 april in de Buitensocieteit in Zutpen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!