Trainsters mini's Sparta in nieuwe trainingsjasjes. Foto: PR
Trainsters mini's Sparta in nieuwe trainingsjasjes. Foto: PR

Trainingsjasjes trainsters mini's Sparta

ZELHEM - Dankzij firma de Hoop mengvoeders uit Zelhem dragen alle trainsters van de mini's van Sparta nu eenzelfde trainingsjasje.

Op de foto de heren Buunk van de Hoop mengvoeders, Brenda Peppelman (coördinatie mini's) en een groot deel van de trainsters.
Sparta heeft een groeiend ledenaantal bij de jeugd en is daar trots op. De mini's trainen op de woensdag en vrijdag vanaf 17.00. Er kan altijd een paar keer gratis worden meegetraind.


Kerkdiensten

Protestantse Gemeente Zelhem: zondag 31 december. 10.00 uur. Ds. A.J. Stein. Avondmaalsviering.

Come: 11.00 uur. Dienst in cultureel centrum 'de Brink'.

Protestantse Gemeente Halle: 31 december. 10.00 uur. Ds. B.M. van Meijl-Buitink. Oudejaarsdienst.

Protestantse Gemeente Hummelo: Zondag 31 december. 19.30 uur. Ds. Elise Roth-Wijnands. Oudejaarsdienst. Gedachtenis overledenen, m.m.v. de koperblazers van muziekvereniging De Eendracht.


Publieksavond Planetarium

TOLDIJK - Aan de Hoogstraat 29 in Toldijk bouwde Henk Olthof op ingenieuze wijze meerdere planetaria. Vrijdag 5 januari heeft iedereen de mogelijkheid deze te bekijken tijdens de publieksavond die gehouden wordt van 20.00 tot circa 21.30 uur. Er wordt een rondleiding gegeven van circa anderhalf uur door de wereld van sterren en planeten, met de bijzondere ruimtereis in Ruimteschip Aarde. Een ingenieuze aardbol die draait terwijl men erin zit en zo de aarde en de sterrenhemel laat zien. Vanwege de beperkte ruimte is aanmelden verplicht, dit kan via de website.


achterhoeksplanetarium.nl