Kerst voor Carsten

ZELHEM - Biozorgkwekerij Aaldering De Stek in Zelhem dagelijks (tot en met 22 december) van 10.00 tot 16.00 uur kerststukken om de Zelhemse Carsten en zijn familie financieel te ondersteunen. Er kunnen ook kerststukken besteld worden.

Carsten Jansen, een 21 jarige Zelhemmer, heeft sinds 3 januari een hoge dwarslaesie. Wat een gezellige dag trampolinespringen moest worden werd een nachtmerrie voor Carsten Jansen. Tijdens een sprong ging het helemaal mis en landde Carsten verkeerd met een hoge dwarslaesie als gevolg.

Carsten werd geopereerd in het UMC en zou daarna aan zijn revalidatie beginnen. Maar complicaties zorgden niet alleen voor uitstel, maar ook nog eens extra operaties. De huidige revalidatieperiode verloopt goed en afgelopen maand mocht Carsten naar huis. Naar zijn huis, dat inmiddels voor een groot deel is aangepast om het leven in een rolstoel mogelijk te maken. Deze aanpassingen, maar ook zaken als speciaal vervoer, extra therapieën en de extra zorg van zijn ouders kosten veel geld en dit wordt helaas niet allemaal vergoed.

Daarom is door een aantal mensen de Stichting Knallen voor Carsten opgericht, om de zorgen over geld bij Carsten en zijn familie weg te nemen, zodat ze hun leven in Zelhem weer op kunnen pakken en Carsten zijn gewijzigde toekomstplannen vorm kan geven.

Met de aanschaf van kerststukken bij biozorgkwekerij Aaldering De Stek in Zelhem steunt u de stichting. Ook staat er een bus voor donatie op de kwekerij.