Het eerste elftal van SV Halle heeft nieuwe tenues in ontvangst mogen nemen van de sponsoren Partycentrum Nijhof en Burghardt Techniek. Foto: PR
Het eerste elftal van SV Halle heeft nieuwe tenues in ontvangst mogen nemen van de sponsoren Partycentrum Nijhof en Burghardt Techniek. Foto: PR Foto:

Nieuwe tenues voor SV Halle 1

HALLE - Afgelopen zondag 3 december heeft het eerste elftal van SV Halle nieuwe tenues in ontvangst mogen nemen van de sponsoren Partycentrum Nijhof en Burghardt Techniek. Er is een nieuw blauw thuis tenue voor en een oranje uit tenue die ook te gebruiken is door het tweede en derde elftal van SV Halle.

Onder applaus van het eerste elftal en ook namens SV Halle mochten Christiaan en Karin Hitpass van Partycentrum Nijhof en Hans Burghardt van Burghardt Techniek een bloemetje in ontvangst nemen als dank voor het sponsoren van deze nieuwe tenues.

Afgelopen zondag was het ook Super Sunday met twee derby's op de Halse velden, er werden zes punten in Halle gehouden. Halle 2 – Mariënvelde 2 (4-1) en Halle 1 - Westendorp 1 (4-2). Halle 1 nam in de nieuwe tenues de kop van de competitie weer over.

Aankomende zondag speelt Halle 1 in Babberich tegen SV Babberich om 14.00 uur en Halle 2 tegen SP Lochem 4 in Lochem om 12.15 uur.


Oliebollenactie De Eendracht Hummelo

HUMMELO - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal muziekvereniging De Eendracht met ondersteuning van muziekvereniging Olden-Keppel, weer haar jaarlijkse oliebollenactie houden. Op beide dagen zullen de muzikanten op pad gaan en de inwoners van de voormalige gemeente Hummelo & Keppel aan huis de gelegenheid bieden overheerlijke versgebakken oliebollen te kopen. Gezien de fusie per 1 januari tussen De Eendracht en Olden-Keppel zal de volledige opbrengst ten goede komen aan de nieuwe vereniging Muziekvereniging Hummelo en Keppel.


Kerstactie Korfbalvereniging S.E.V. uit Zelhem

ZELHEM - Ook dit jaar is er weer de kerstactie van korfbalvereniging S.E.V.. De actie is op maandagavond 11 december, woensdagavond 13 december en donderdagavond 14 december, tussen 17.30 uur en 20.30 uur komen onze leden langs de deur. De seniorenwoningen worden op woensdagmorgen 13 december bezocht. Net als vorig jaar verkopen we kerstbrood, rookworst en kerstkransen 2,50 euro per stuk en 3 voor 7 euro. Niets nodig, maar wilt u toch steunen, dan zijn de leden erg blij met de Sponsorzegels van Jumbo. Ook hiermee helpt u hen aan wat extra inkomsten.


IJstaartenactie v.v.Zelhem van start

ZELHEM - Ieder jaar gaan de jeugdleden van voetbalvereniging Zelhem voor de Kerstdagen op pad om de overheerlijke ijstaarten aan de Zelhemse bevolking te verkopen. Van de opbrengst worden leuke jeugdactiviteiten georganiseerd. U kunt de jeugdafdeling ook steunen door een heerlijke slagroomijstaart te kopen. Voor 7 euro per taart of 4 voor 25 euro. De ijstaarten worden gratis bij u thuisbezorgd op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 december, u betaald bij aflevering. De laatste ijstaarten worden op zaterdag 23 december bezorgd. Afhalen kan ook, op zaterdag 16 december in de kantine op Sportpark de Pol. Mocht u de jeugdleden gemist hebben geef dan uw bestelling alsnog telefonisch door via 0314-621749 (na 18:00 uur) of via mailadres: info@vvzelhem.nl. of kijk op de website.


Kledingbank dicht tijdens kerstvakantie

ZELHEM - Op dinsdag 19 december is de kledingbank voor de laatste keer dit jaar open van 13.00 uur tot 14.30 uur. Vanaf 20 december is men twee weken dicht. Op 9 januari zijn we weer open en kunt u weer kleding komen brengen en halen. Uiteraard blijft de voedselbank gedurende die twee weken wel gewoon wekelijks open om pakketten uit te geven en u kunt ook voedsel brengen.

Als u, uw gekregen kerstpakket wilt doneren aan een goed doel, breng het dan naar de voedselbank. In Zelhem kunt u dit iedere vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur doen. En zolang de kledingbank open is ook op dinsdag middag.

Verder willen de vrijwilligers van de voedselbank iedereen die hen het afgelopen jaar heeft geholpen bedanken. Of u kleding heeft gebracht, voedsel ter beschikking heeft gesteld of een geldelijke bijdrage deed, voor alle giften, hoe klein ook, zijn zij zeer dankbaar en hebben er veel mensen mee kunnen helpen. Zij hopen ook in 2018 op iedereens hulp te kunnen rekenen.


Foto: PR
Overhandiging van de bloemen. Foto: PR