Høken met de Heinoos. Foto: PR
Høken met de Heinoos. Foto: PR Foto:

Theatershow Høken met de Heinoos in kerk Hummelo

HUMMELO - Aan de gezellige dagen tussen kerst en oud en nieuw voegen we in Hummelo nog fijn een feestje toe! We gaan op donderdagavond 28 december namelijk høken in de kerk en wel met die leuke jongens van de Heinoos. De oude dialect-rockers zijn gestopt, maar de Heinoos pakten de 'Normaal'-draad op en hun theatershow met Normaal-nummers en eigen werk brengen ze nu naar de bakermat van Normaal: Hummelo.

De kerk van Hummelo is geen onbekend terrein voor de Heinoos, want ook in de afgelopen drie jaar speelden zij hier hun theatershow. En met succes! De akoestiek en ambiance zorgen voor een unieke sfeer, de klasse muziek en aankondigingen doen de rest. Met het stamp- en dampgehalte zal het meevallen, want er zal een theaterset ten gehore worden gebracht met wat rustigere muziek. De Heinoos laten vooral 'onbekende' parels van Normaal horen. Ook brengen zij tijdens deze ode aan Normaal een aantal eigen nummers. In het dialect, en daarom uitstekend passend bij deze avond.

Om 19:45 uur deur open, 20:30 uur aanvang. Kaarten zijn te reserveren via e-mail en verkrijgbaar bij de Spar in Hummelo.


bestellen@dorpshuishummelo.nl