Bso zelhem heeft er 'geen lak aan'

ZELHEM - Natuurlijk gaat BSO Zelhem zich weer inzetten voor het goede doel tijdens de decembermaand. Dit keer staat het goede doel Stichting Semmy centraal. Waaraan zij hopelijk een mooi bedrag kunnen doneren eind december.

Stichting semmy is het fonds tegen hersenstamkanker bij kinderen. Inmiddels weten steeds meer mensen van de ziekte af en dat komt voor een belangrijk deel door Tijn, een jongetje die de ziekte een gezicht heeft gegeven. Tijn werd bekend door zijn actie waarbij hij nagels lakte voor het goede doel van 3fm Serious Request.

De pedagogisch medewerksters Ilse, Cecile, Lesley en alle kinderen willen deze actie graag voortzetten in de week van maandag 11 december tot en met donderdag 14 december.

Er zitten dan elke middag van 15.00 tot 17.30 uur vele kinderen klaar om nagels te voorzien van een mooie kleur. Dan zijn die gelijk klaar voor de kerst. Voor minimaal 1 euro worden de nagels al gelakt. Dus een oproep aan alle vaders, moeders, opa's, oma's en kinderen in Zelhem: kom allemaal naar Achter de hoven 18 in Zelhem (dit is het oude postkantoor schuin tegenover Jumbo Hollak).

Maak het verschil, geef kinderen met hersenstamkanker een kans.