Het Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst. Foto: PR

Met concerten Zelhems Mannenkoor op weg naar kerstdagen

ZELHEM - Het Chr. Mannenkoor Zelhem houdt op zondagmiddag 17 december een kerstsamenzang in de Lambertikerk in Zelhem. Aanvang is om 14.00 uur. Het mannenkoor brengt bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore, waaronder ook een aantal nieuw ingestudeerde kerstliederen.

Ook wordt er medewerking verleend aan deze kerstsamenzang door het duo Marise en Jeshja (zang en pianospel), trompettiste Nathalie Menkhorst en fluitiste Chantal Hageman. Tevens is er gelegenheid voor samenzang van bekende kerstliederen onder orgelbegeleiding van Marijke Koster. Het koor staat onder leiding van Susanna Veerman en de piano wordt bespeeld door Yvonne Beeftink. Zij verzorgen bovendien samen op de piano een intermezzo. De toegang is gratis. Aan de uitgang is er een collecte.

Tijdens het kerstconcert georganiseerd door de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk is het Zelhems Mannenkoor eveneens te beluisteren. Dit concert is op zaterdag 23 december in de Remigiuskerk in Hengelo. Ook het Aaltens Mannenkoor werkt hieraan mee. Aanvang van dit concert is om 20.00 uur.


www.mannenkoorzelhem.nl