Zelhemse ijsbaan klaar voor de winter
Zelhemse ijsbaan klaar voor de winter Foto:

Zelhemse ijsbaan in ere hersteld
dankzij vrijwilligers en bedrijfsleven

Zelhem - Het bestuur van de Zelhemse IJsvereniging heeft alle kaarten op Piet Paulusma gezet, want weerman Piet voorspelt een stevige winter met mogelijk een elfstedentocht. Het bestuur hoopt dat alleen al die gedachte ervoor zorgt dat iedereen nu al lid worden van de ijsvereniging en wil profiteren van de lage prijs die een abonnement kost in de voorverkoop.

Een abonnement voor het hele gezin (kinderen tot 18 jaar) kost slechts 12 euro en een individueel abonnement vanaf 18 jaar slechts 7 euro. De jeugd betaalt voor een individueel abonnement 5 euro. Losse kaartjes kosten 3 euro voor volwassenen en voor kinderen tot 18 is die prijs 2 euro. Van de bestaande leden wordt dit jaar, na drie jaar bevriezing, weer contributie gevraagd. Voor degenen, die niet schaatsen, maar het werk van de ijsvereniging wel willen ondersteunen, is er de mogelijkheid om voor 10 euro 'Vriend' van de IJsvereniging Zelhem te worden. Op de website staan alle gegevens.

Naast goedkoop schaatsgenot, ondersteun je met een abonnement 'nu' de vereniging, die al het hele najaar in de weer is om de ijsbaan bij het voormalige café Halfweg weer in orde te krijgen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, onder leiding van coördinator Jan Eelderink, is de baan er nu weer klaar voor en wordt binnenterrein en baan in de komende week onder water gezet.

Aankleding terrein
Ook het terrein rondom de baan wordt nog aangekleed. Zo gaat de gemeente een omheining plaatsen en komt er een goede parkeerplaats. Aanstaande donderdag 23 november wordt in de schaapskooi op de baan een algemene ledenvergadering gehouden, waarvoor iedereen uitgenodigd wordt.


ijsverenigingzelhem.nl