De aanwezigen genoten volop van de muziek. Foto: PR
De aanwezigen genoten volop van de muziek. Foto: PR Foto:

Genieten van de muziek en zang van
De Berkelzangers

HUMMELO/KEPPEL - Op zaterdag 30 september organiseerde De Zonnebloem afdeling Hummelo-Keppel een muziekmiddag in zaal FF naar Steef in Hummelo. Het was een zeer geslaagd evenement waarbij iedereen volop genoot van de muziek en zang van De Berkelzangers uit Borculo.

Onder het genot van een drankje en een hapje werd enthousiast meegezongen met bekende hits als Marmor Stein und Eisen bricht, Achterhoek oh Achterhoek en een Amsterdamse medley. Tijdens de pauze werden vele leuke prijzen verloot. Zowel de gasten als de vrijwilligers van De Zonnebloem gingen vrolijk en tevreden weer naar huis.

Ook gast worden van De Zonnebloem, bel dan voor meer informatie Ria Tolhuisen: 0314-380606. De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een fysieke beperking of langdurige ziekte.


Rommel & Boekenmarkt

IJZEVOORDE - Rommel & Boekenmarkt IJzevoorde komt er weer aan en wel op zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in de Pokkershutte te IJzevoorde. Iedereen die goede spullen heeft die nog bruikbaar zijn, mag contact opnemen of deze komen brengen op vrijdag 20 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. De volgende spullen worden niet aangenomen: bankstellen, grote kasten, diepvriezers, koelkasten, bedden en matrassen. Deze nemen te veel ruimte in of zijn onverkoopbaar. Voor informatie en vragen, kan men contact opnemen met Lies Ankersmit.


06 - 1323 5286