Foto: PR
Foto: PR Foto:

Beurs in tweedehands woonaccessoires Hummelo

HUMMELO - Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eye-catcher zoals een schilderij of een vaas. Dit en meer biedt de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 14 oktober in de kerk van Hummelo. Hebt je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 13 oktober inleveren, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Als beloning voor het opruimen van je huis.

Van je verkochte spullen krijg je de helft mee, dus als je het goed aanpakt kun je met winst naar huis gaan. Maar ook kun je ervoor kiezen de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat zij er weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren. Op vrijdag 13 oktober kun je je spullen inleveren tussen 19.00 en 21.00 uur bij dorpshuis 'de Ruimte' in Hummelo. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per 10 stuks.

De administratie van de artikelen wordt netjes opgemaakt. Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur is de verkoop. Het ophalen van niet-verkochte artikelen kan op zaterdag tussen 14.00 en 14.30 uur. Spullen die niet worden opgehaald brengt de organisatie naar de kringloop. Aanleveren van spullen kan alleen op de vrijdag. Nog een tip: de organisatie neemt alleen spullen in die heel zijn (alles behalve rommel dus) en geen grote spullen zoals kasten, bedden en bankstellen. Wel: schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek.

Daarnaast zijn op de Alles-behalve-rommel-markt ook allerlei leuke stands te vinden, denk aan woonaccessoires, gebruiksvoorwerpen, snuisterijen en schilderijen en aan een hapje en drankje wordt gedacht.

Nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een eye-catcher

Heb je zelf interesse om met een stand op de woonbeurs te komen staan, stuur dan een mailtje naar Ciska Rensen.


ciska@dorpshuishummelo.nl