Bloody Rosa. Foto:  PR
Bloody Rosa. Foto: PR

Bloody Rosa bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 11 oktober staat de band 'Bloody Rosa' centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden door de presentator van het programma bevraagd over hun 'roots' en hun aspiraties in de muziek.

'Bloody Rosa' begon als schoolband van de Ponderosa, een plek opgericht voor jongeren, die het binnen het normale schoolsysteem niet redden en een kleinere setting nodig hebben. Ze vonden elkaar in de muziek en sinds kerst 2016 vormen ze een band. In eerste instantie speelden enkele schoolbegeleiders mee in de band, maar ze verdwijnen steeds verder naar de achtergrond. Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit covers, maar afgelopen zomer werden de eerste eigen nummers opnemen. In 'Bloody Rosa' spelen Sanne Cordes, zang, Eddy Dijkerman, drums, Sylke Veldhuis, gitaar/basgitaar, Martijn Sikkens, gitaar/basgitaar, Josué Rietman, gitaar/basgitaar en Charuk Suebrak, keyboards.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal.