Met Laurens en James (Bond) beleefden de peuters een fijne middag. Foto: PR
Met Laurens en James (Bond) beleefden de peuters een fijne middag. Foto: PR

Alles verandert, behalve de manege

HUMMELO - Het afgelopen half jaar was een periode vol spanning en veranderingen voor Hummeloord. De peuters kregen een hele lieve nieuwe leidster, Juf Patricia. De ouders en leidsters kregen te maken met een nieuwe organisatie, Stichting SpelenderWijs. Het lokaal werd helemaal 'gepimpt' met nieuw meubilair en speelgoed. En de naam Peuteropvang Hummeloord veranderde in Peuterspeelgroep De Woordhof.

Wat gelukkig niet veranderde in die hectische periode was het bezoek aan manege Het Loenhorst. De peuters gingen er rondom dierendag heen, net als voorgaande jaren. Een ritje, soms met lossen handen, op de rug van Laurens en James (Bond) zorgde voor heel veel plezier en ontspanning. Het liedje 'Paardje beslaan' kreeg betekenis omdat George, op de foto "die meneer onder Lex", de peuters de ijzertjes van het paard liet zien. Het zadel, de teugels en de stijgbeugels konden van dichtbij bekeken worden.
Maar ... de paarden die poepten in de bak zorgden voor neusdicht knijpende en gniffelende hilariteit. Na afloop was dit het onderwerp waar ze niet uitgepraat over raakten.

Veranderingen zijn niet erg als er maar een paar vaste ijkpunten in een jaar zijn. De peuters en de leiding bedankten Joke en George Meier voor de gezellige middag.