Ton Nijenhuis bij de instuif. Foto: PR
Ton Nijenhuis bij de instuif. Foto: PR Foto:

Dribbelkampioenschap bij zsv Zelos

ZELHEM - Als afsluiting van de serie instuif dagen zal er op woensdag 27 september a.s. vanaf 14.30 uur in samenwerking met voetbalscholing.nl een fantastische voetbalmiddag plaatsvinden.

Deze middag leert de jeugd weer pingelen en acties maken, een 1 tegen 1 situatie te domineren en hoe ze in het spel keuzes moeten maken. Ze krijgen deze dag niet alleen de nieuwe Moves-Skills aangeleerd maar ontvangen daarvoor ook een fraai Pingelcertificaat, een gratis PANNA!-magazine en een waardecoupon van 10 euro te besteden bij aankopen via Sportdirect.com. De Beste Pingelaars krijgen zelfs nog een mooi aandenken. Aan deze middag kan worden deelgenomen door alle kinderen (jongens en meisjes) die in een van de eerste drie sessies hebben meegedaan aan de instuif, en alle leden uit de O11, O9 en O7 teams van zsv Zelos. Nog niet opgegeven maar wil je toch meedoen? Meld je dan tussen 14.30 en 14.45 uur voor opgaaf bij de organisatoren.


www.zsvzelos.nl


Kom kennismaken met badminton

VORDEN - De belangstelling voor het (verenigings)badmintonnen loopt enorm terug. Twintig badmintonverenigingen uit de Achterhoek en Liemers hebben daarom de handen ineen geslagen en organiseren gezamenlijk een ledenwerfactie 'Probeer badminton nu'. Op de website is te zien welke verenigingen aan deze actie deelnemen en op welke dagen zij de proeflessen aanbieden. Eén van de verenigingen is Badmintonclub Zelhem, zij biedt diverse proeflessen aan, tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd.De eerste les is op maandag 2 oktober voor senioren en jeugd van af 20.00 uur in sporthal De Pol, Vincent van Goghstraat 72 in Zelhem. Meer informatie, kosten en inschrijven voor de proeflessen zijn te vinden op de website.


www.probeerbadminton.nl