Zes selectiespelers van de Graafschap kwamen naar Zelhem voor de Kick off.Foto: PR
Zes selectiespelers van de Graafschap kwamen naar Zelhem voor de Kick off.Foto: PR Foto:

Ontmoeting met de selectiespelers van de Graafschap

Aftrap van de voetbal- plaatjesactie

Zelhem - In het kader van de voetbalplaatjesactie, die de Jumbo's in de regio samen georganiseerd hebben, had Jumbo-Hollak woensdagmiddag 13 september de 'fanzone' bij de winkel, nog bekend van de vorige voetbalplaatjesactie met plaatjes van de lokale voetbalverenigingen, opnieuw ingericht. In eerste instantie om de ontmoeting tussen de selectiespelers van de Graafschap en de Zelhemse voetballertjes in goede banen te leiden, maar ook als plek waar de 'spaarders' aan de Jumbo-klant kan vragen of hij/zij de voetbalplaatjes van de klant mag hebben, als die persoon ze zelf niet spaart.

De zes Graafschapspelers, Filip Bednarek (keeper), Lars Nieuwpoort, Kevin van Diermen, Tim Keurntjes, Bart Straalman en Mark Diemers (v.l.n.r. op de foto) hadden alle aandacht voor hun fans, die in eerste instantie schoorvoetend naar voren kwamen om een handtekening te vragen op hun speciale handtekeningenkaart met foto's van de spelers. Uiteindelijk wilden alle kinderen wel een handtekening van de spelers en met hen op de foto.

Met hun bezoek verzorgden de Graafschapspelers de officiƫle start van de actie, die loopt tot en met 7 november. De boeken zijn gratis verkrijgbaar bij Jumbo. Bij elke 10 euro aan boodschappen (exclusief producten waarvoor een wettelijke uitsluiting geldt) krijgt de klant een zakje plaatjes. Via speciale acties zijn bij een aantal producten extra voetbalplaatjes te verdienen, waardoor het sparen nog sneller gaat.

Bijzondere ruilmiddag
Na afloop van de actie is er op woensdag 15 november een ruilmiddag op de Vijverberg waar de voetbalplaatjes met elkaar geruild kunnen worden. Bij die activiteit is de hele selectie, de staf en ook mascotte 'Guus' aanwezig.