Room for the Third, muziek in de stijl van o.a. Hendrix, Who en de Staat
Room for the Third, muziek in de stijl van o.a. Hendrix, Who en de Staat Foto:

Room for the Third bij LIVE@Ideaal

Zelhem - Woensdagavond 30 augustus staat de band 'Room for the Third' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur, vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd over hun aspiraties in de muziek

De Warnsveld/Zutphense band Room for the Third bestaat uit Ivar van der Walle (gitaar en zang), Stef Bax (basgitaar) en Wietse Hendriks (drums). De band ontstond toen Ivar en Stef, die al jaren samen spelen, besloten om met hun oude band te stoppen en samen verder te gaan. Op school ontmoetten ze Wietze Hendriks, die bij andere bandjes al wat ervaring had opgedaan. Ze besloten om samen een band op te richten en al snel ontwikkelde zich een eigen sound. De harde, uptempo nummers blazen het publiek omver en de wat intiemere, met slepende gitaarsolo's gevulde, nummers brengen een verrassende afwisseling in de grotendeels zelfgeschreven set.


Bingoseizoen D'n Draejer in Velswijk van start

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt wederom in het dorpshuis D'n Draejer gezellige bingoavonden voor jong en oud. Dorpshuis D'n Draejer aan de Velswijkweg 50 te Velswijk gaat om 19.30 uur open. De bingoavonden zijn op de vrijdagen 15 september, 13 oktober, 17 november en 15 december 2017, en de vrijdagen 12 januari, 16 februari, 16 maart en 13 april 2018 en beginnen om 20.00 uur. Schrijf deze data vast op de kalender. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.

"Voor 10 euro koopt u een set kaarten waarmee acht ronden gespeeld kunnen worden, of een duo kaart voor 15 euro waarmee u dubbel kans heeft," aldus de organisatie. "U krijgt acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, daarmee kunt u de hele avond spelen. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook kan u mee spelen met duo kaarten, deze zijn 15 euro en dan heeft u iedere ronde twee kaarten om mee te spelen. Verder is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee keer een extra ronde, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint."