De Graafschap toost op de nieuwe hoofdsponsor. Foto: Stad Doetinchem
De Graafschap toost op de nieuwe hoofdsponsor. Foto: Stad Doetinchem Foto:

Flex Factory nieuwe hoofdsponsor De Graafschap

DOETINCHEM - Het Achterhoekse uitzendbureau Flexfactory volgt komend seizoen Seesing Personeel op als hoofdsponsor van De Graafschap. Dat werd donderdag 3 augustus bekendgemaakt in stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Operationeel directeur Ronald Hilberdink, die de presentatie deed samen met algemeen directeur Hans Veldhorst van De Graafschap, liet weten trots te zijn in 2017 en 2018 met het logo van Flexfactory op de borst van het Superboeren-shirt te prijken. Ook de medewerkers van Fides, Seesing en Match4U, organisaties die onder Flexfactory vallen, reageerden volgens hen zeer positief op deze sponsordeal. "Wij weten vanuit de ervaring van het sponsorschap van Seesing Personeel wat de naam op het shirt van deze club op kan leveren. Binnen ons bedrijf gebeurt enorm veel deze jaren. Met de drie gevestigde merken blijven wij wel een lokaal uitzendbureau. Waar anderen ervoor kiezen landelijk te willen opereren, geloven wij in het lokale karakter. Onze mensen komen dus uit de Achterhoek; uit Doetinchem, uit Lichtenvoorde en uit Lochem (Match4U). Onze mensen hebben een gevoel bij de Achterhoek, bij deze club en dat De Graafschap met onze naam op het shirt speelt geeft ook hen veel energie", weet Hilberdink. "Samen de schouders eronder is een mantra bij ons. En dat is precies zo bij De Graafschap."

Over het sponsorbedrag houden de betrokkenen zich vooralsnog op de vlakte. Het nieuwe contract zou de club een fractie meer opleveren dan de overeenkomst met Seesing. Wel laat Hilberink weten een optie te hebben voor nóg een seizoen.


Film Waterboys bij Villa Ruimzicht

DOETINCHEM - Filmliefhebbers hebben aan een stoel genoeg om te kunnen genieten van het Buitenfilm Festival. Vrijdag 18 augustus is bij Hotel Villa Ruimzicht, Ruimzichtlaan 150 in Doetinchem vanaf 21.30 uur de film Waterboys te zien.

Waterboys is een vader-zoon roadmovie van de regisseur van Zusje, die je hart raakt. Het vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry) worden vertolkt door Leopold Witte en aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan. Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (The Whole of the Moon). Deze 93 minuten durende film (met pauze) draait op een groot doek bij Hotel Villa Ruimzicht, waar hapjes, drankjes én een speciaal buitenfilmmenu verkrijgbaar is, op 18 augustus.


www.gruitpoort.nl/buitenfilm

De selectie ging na de presentatie op de foto in het nieuwe thuistenue.
Operationeel directeur Ronald Hilberdink van Flex Factory vertelt trots over de sponsordeal met De Graafschap. Foto: Henk Klein Holte