Diverse talenten geven optreden op open plek achter de kerk in Hummelo. Foto: PR
Diverse talenten geven optreden op open plek achter de kerk in Hummelo. Foto: PR Foto:

Originaliteit, creativiteit en lef worden beloond

HUMMELO - Op zondagmiddag 27 augustus vindt voor de derde maal het Open Podium in Hummelo plaats. De open plek achter de kerk is een prachtige plek om samen te genieten van alle talenten die op gaan treden. Ingetogen kleine liedjes van singer-songer writers, maar ook een complete band, gedichten, stand-up comedy, kinderen van de muziekschool die ten gehore brengen wat zij hebben geleerd: alles kan! En de inschrijving is nog steeds geopend, dus daar kunnen nog allerlei bijzondere acts bijkomen.

Ken of ben jij nou iemand die iets moois te delen heeft met het publiek? Geef je dan op voor het Open Podium via: e-mail of via Facebook. Het programma duurt van 14:30 tot ongeveer 16:30 uur. Vanaf 14:00 is er inloop en na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen.

Creativiteit en saamhorigheid, dat zijn de kernwoorden van de middag. In een tijd waarin geestelijke armoede in de media hoogtij viert moet de enclave Hummelo wat tegengas bieden. Originaliteit, creativiteit, authenticiteit en lef worden hier beloond met een welgemeend en hartelijk applaus. Iedereen die niet op durft te treden, kan bier of bowl komen drinken. Bij goed weer buiten, bij slecht weer ook, maar dan in de tent. Vrije entree.

De activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis Hummelo staat los van de kerk en organiseert activiteiten in kerk en dorpshuis om een ontmoetingsplek te zijn en blijven onder andere op cultureel vlak in het levendige Hummelo.


maaike@dorpshuishummelo.nl