John Wils. Foto: PR
John Wils. Foto: PR Foto:

Gitaarklanken, accordeon, piano, viool en verdiepende liedteksten

HUMMELO - Zondagavond 2 juli, verzorgt John Wils in samenwerking met Fernando Soto Guerra, Koos de Vos, Amos Oostlander en Mariëlle Jongerius een gratis concert getiteld ´A gift 4 you´ in de dorpskerk van Hummelo aan de Dorpsstraat 22. Het concert begint om 19.15 uur en de kerk is open vanaf 18.45 uur.

Gitaarklanken, accordeon, piano, viool samen met verdiepende liedteksten van zowel bekende als onbekende nummers van Toon Hermans tot juweeltjes uit de oude doos. Met daarbij de presentatie van de nieuwe CD 'Hemelhoog'.

In alle concerten van John loopt als een rode draad de zoektocht van ieder van ons naar dat blijvende ware geluk dat alle uiterlijkheid overstijgt. John verzorgt al enkele jaren met succes, in kleine en middelgrote kring, deze muzikale voorstellingen. De optredens scheppen altijd een intieme en persoonlijke sfeer waarin mensen zich aangeraakt voelen, mede ook door de anekdotes en vertellingen die het ene lied aan het andere rijgen. Inmiddels heeft John drie Nederlandse CD´s, één Engelstalige en één Franstalige met eigen werk uitgebracht.

Het concert in Hummelo is voor eenieder gratis toegankelijk. In de pauze en aan het eind van het muziekconcert is er een mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage. Mail voor meer informatie.


info@hetliedvandeparel.nl


Aangepaste openingstijden Lalique museum Doesburg

DOESBURG - Het Lalique museum in Doesburg heeft tijdens de zomermaanden een aantal aangepaste openingstijden.

Het museum is van 26 juni tot en met 3 juli gesloten. Ook op 8 juli is het museum gesloten voor publiek wegens opening van de tentoonstelling 'Jan Toorop & Het Animisme'.

Voor meer informatie over de nieuwe tentoonstelling met veel onbekende werken van Jan Toorop, zie de website.


musee-lalique.nl/tentoonstelling-jan-toorop-animisme