De kinderen genoten ook van de superglijbaan. Foto: Gerda Klein
De kinderen genoten ook van de superglijbaan. Foto: Gerda Klein Foto:

Plezier met sport, water en modder

Sportdag De Woordhof Hummelo

HUMMELO - Afgelopen week werd weer de jaarlijkse sportdag gehouden van basisschool de Woordhof in Hummelo. Het weer kon niet beter. De zon scheen heerlijk over het terrein van het Hessenbad in Hoog-Keppel. De kinderen van de bovenbouw werden in groepen verdeeld. En onder begeleiding van verschillende enthousiaste ouders en juffen kon de dag beginnen.

Ook het zwembad zelf was onderdeel van de activiteiten. Onder andere waterpolo en het opduiken van voorwerpen kwam aan bod. Op het veld rondom het zwembad was er een heuse klimtoren en superglijbaan neergezet.

Verder bleek dat er talent was voor ver springen. Het hilarische onderdeel was toch wel 'het kruipen door een modderpad'. Na enige aarzeling ging men er uiteindelijk toch vol in. Na afloop werden de kinderen vakkundig schoon gespoten met de waterslang.

Tot slot was er voor iedereen een heerlijk ijsje. Kortom een geslaagde sportdag met heerlijk weer voor de kinderen van basisschool De Woordhof.

Openluchtdienst Kerk Halle
'Kijk maar eens goed'

HALLE - Zondag 25 juni is er in de tuin achter de Halse kerk, Dorpsstraat 19, een openluchtdienst. Deze dienst begint om 10.00 uur en de voorganger is dhr. Jan Leijenhorst uit Ruurlo. Muziekvereniging Euterpe uit Halle zal de dienst muzikaal begeleiden.

Het thema van de dienst is 'Kijk maar eens goed'. Hoe kijken we om ons heen en wat zien we dan? Het belooft een mooie dienst te worden met hopelijk zonnig weer. Voor de kinderen is er een eigen dienst. Er staan stoelen klaar, maar u mag ook uw eigen tuinstoel meenemen. Na de dienst is er koffie en thee en voor de kinderen wat lekkers. Bij slecht weer is de dienst in de kerk.