De ontlading bij team JO11-1 was groot na het laatste fluitsignaal. Foto: PR
De ontlading bij team JO11-1 was groot na het laatste fluitsignaal. Foto: PR Foto:

vv Zelhem JO11-1 pakt dubbele titel

ZELHEM - Jongensteam JO11-1 pakt een dubbele titel, namelijk het kampioenschap en de KNVB beker in hun klasse. In twee weekenden achter elkaar lieten de jongens van de JO11-1 zien welke klasse zij in huis hebben. Een ongelofelijke prestatie hebben zij op de mat gelegd onder begeleiding van trainers Michiel van Pampus en Rudi Peppelman.

De wedstrijd om het kampioenschap werd gespeeld op zaterdag 20 mei in Zeddam tegen medekoploper en concurrent Zeddam/St.Joris en ging om 9.00 uur van start. De eerste helft stond het team van Zelhem bol van de spanning en de jongens gingen met een 3-1 achterstand de rust in. Verdriet kwam naar boven maar de vechtlust en strijd kregen daarna de overhand. Zeddam/St.Joris begon met tijdrekken maar dit motiveerde de jongens van Zelhem extra en dat werd omgezet in een 3-3 gelijkspel.

De ontlading was groot na het laatste fluitsignaal. "Supporters bedankt voor de steun, zonder jullie hadden de jongens het niet gered. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap", aldus een woordvoerder van de club.

Wedstrijd om KNVB beker
Op zaterdag 27 mei, werd er door de JO11-1 gespeeld voor de KNVB beker. Op deze warme middag werd om 15.00 uur afgetrapt op sportpark Oberink in Varsseveld tegen Concordia Wehl JO11-2. De warmte speelde de jongens geen parten, want binnen enkele minuten na het beginsignaal viel het eerste doelpunt voor Zelhem. En slechts enkele minuten later de 2-0. Na diverse extra drinkpauzes, die absoluut noodzakelijk waren, ging Zelhem met opgeheven hoofd het veld af met 5-2 overwinning.