Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR

Achterhoekse gezelligheid bij
Oosterwijkse Pinksterfeesten

ZELHEM - Tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten op 3 juni in de feesttent op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem staan Boh Foi Toch en DJ Martin op het podium. Aanvang 20.30 uur.

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband met Jan Manschot, Ferdi Joly, Willem te Molder en Hans Keuper voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo Gld. Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes en besloten werd door te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het Achterhoeks. Als Jan Manschot vertrekt, komt Han Mali en Ferdi Joly wordt opgevolgd door Paul Kemper. Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest.

DJ Martin is een graag geziene gast in het Achterhoekse uitgaansleven. Toegangskaarten zijn in voorverkoop te bestellen via de website. Wees er snel bij want vol is vol.

Ook kan men zich nog inschrijven voor de Streekmarkt en de Old Timer toertocht op zaterdagmiddag 3 juni. Via de website of via telefoon 0314-621694. Zondag 4 juni zijn er dan de grote Trekkertrekwedstrijden en nog veel meer spektakel.

De Oosterwijkse Pinksterfeesten worden afgesloten met de feestband Saints'n Sinners. Een heel weekend Achterhoekse gezelligheid voor het hele gezin.


www.oosterwijksepinksterfeesten.nl