Kinderen genoten van het spelen met de Graafschap spelers. Foto: PR
Kinderen genoten van het spelen met de Graafschap spelers. Foto: PR Foto:

Zelos scoort met voetbalinstuif dagen

ZELHEM - Woensdag 26 april was bij zsv Zelos in Zelhem de afsluiting van de maand met voetbalinstuiven. Om het voor de kinderen op deze laatste woensdag nog meer tot een feest te maken was De Graafschap aanwezig met Carlo Monasso de teammanager en de spelers Bryan Smeets, Jan Lammers, Tim Keurntjes en Lion Kaak. De spelers namen actief deel aan de verschillende voetbalspelen die waren georganiseerd op deze dag.

Met de deelname van de spelers werd het voor de kinderen een extra uitdaging om het spel tot een goed einde te brengen. Er werd soms een strijd op het scherpst van de snede uitgevoerd door de kinderen en Graafschap spelers.

Na deze succesvolle maand van instuiven volgt er 3 mei nog de vriendjes- en vriendinnetjesdag welke van 15.00 tot 17.30 uur wordt gehouden op het sportpark Pluimerskamp van Zelos in Zelhem. Ook hier kunnen kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis aan deelnemen. Wie zich hiervoor nog niet opgegeven heeft, mag ook zo komen. In dat geval wordt gevraagd je voor 14.45 uur te melden bij een van de begeleidsters, zodat je ingedeeld kan worden bij een van de teams.

Kinderen die belangstelling hebben voor de voetbalsport kunnen gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Zelos op de woensdagavond. De trainingen zijn van 18.15 uur tot 19.30 uur.


www.zsvzelos.nl