Koningsdag rond de velden van SV Halle. Foto: Ruth van Schriek
Koningsdag rond de velden van SV Halle. Foto: Ruth van Schriek

Koningsdag Halle op en rond de
velden van SV Halle

Donderdag
27 april

HALLE - Sportvereniging SV Halle organiseert donderdag 27 april samen met héél veel vrijwilligers weer een supergezellige dag met veel activiteiten voor het hele dorp, voor jong en oud, met vrienden, kennissen en familie.

Heel veel spelletjes, een voetbaltoernooi, een rodeo-stier, springkussen, de clown en Dikke Bertha zullen natuurlijk van de partij zijn. Het hoogtepunt voor velen zal het penaltyschieten zijn. En niet te vergeten: bij mooi weer kun je buikschuiven! Het is een greep uit de talloze activiteiten om aan deel te nemen. Vanzelfsprekend zal de zon schijnen op deze feestdag voor jong en oud.

Kinderen mogen niet alleen hun vriendjes en vriendinnen meebrengen, maar ook hun broertjes en de buurvrouw, ooms en tantes, opa's en oma's, nichtjes en neven en niet te vergeten hun ouders! Er is van alles te doen. Op deze gezellige dag met veel muziek zal de barbecue niet ontbreken. Het terras opent om 12.00 uur. De spelletjes beginnen rond 13.30 uur.

Voor het voetbaltoernooi kunnen deelnemers vooraf opgeven bij Leon Tol, via leontol@telfort.nl en wie op de dag zelf nog wil meedoen, zorg dan om uiterlijk 11.45 uur op het voetbalveld te zijn.

De prijsuitreiking vindt plaats aan het eind van de middag; tegen 17.00 uur.