Een assemblage van Christiaan Paul Damsté. Foto: PR
Een assemblage van Christiaan Paul Damsté. Foto: PR Foto:

Solotentoonstelling diverse werken van Christiaan Paul Damsté

Laag Keppel – Zondag 2 april om 15.00 uur opent Simon Angel, cultureel diplomaat voor de beeldende kunst, de solotentoonstelling van Christiaan Paul Damsté.

Damsté is in Arnhem geboren, studeerde er aan de academie en ook aan de academies in Den Bosch en Gent. Zijn werk is opgenomen in diverse collecties van musea in binnen- en buitenland, zoals het Rijks- en Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam, Teylers Museum in Haarlem, Bibliothèque Nationale Parijs, en S.M.A.K. in Gent.

Zijn vroege werk is ontstaan onder invloed van de Zero-beweging. Het thema: ordening. De verschijningsvorm: structuur, combinatie, associatie en samenhang. Alles wat Damsté maakt is onderworpen aan zijn persoonlijke discipline en artistiek vakmanschap.

Tijdens deze solotentoonstelling diverse werken van Damsté te zien. De tentoonstelling zal verrassend geopend worden, Enny en Frans Verhey nodigen iedereen van harte uit daarbij aanwezig te zijn in Espace Enny, Dorpsstraat 14 in Laag Keppel.