Deelnemers zijn afkomstig uit de hele regio. Foto: PR
Deelnemers zijn afkomstig uit de hele regio. Foto: PR Foto:

Inschrijving Trekkertrek Zelhem geopend

ZELHEM - Stichting Oosterwijkse Pinksterfeesten organiseert op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni in Zelhem weer een spectaculair weekend met veel p.k.'s op het terrein aan de Hogeveldweg. Inschrijven kan via de website.

Op zaterdag 3 juni is er gelegenheid voor de (hobby)sport trekkers. Zij kunnen dan alvast een poging voor de sleepwagen wagen. Deze deelnemers komen ook op de zondag weer in actie. Op zaterdagmiddag zal er tevens een streekmarkt en kofferbakverkoop worden georganiseerd van 14.00 tot 18.00 uur (opgave via website). Tevens is er op zaterdagmiddag een toerrit voor old timer tractoren, maar ook old timer auto's zijn welkom. Daarna kunnen deze zich presenteren op het terrein (opgave via website of 0314-621694). Zaterdagavond zal er dan een optreden zijn in de grote feesttent van Boh Foi Toch. Op zondag 4 juni, Eerste Pinksterdag, om 10.00 uur zal er net als voorgaande jaren een grote Trekkertrekwedstrijd worden georganiseerd volgens het TSTA reglement. Ook dit jaar zijn er weer drie banen en drie sleepwagens. Dit is net als vorig jaar om teleurstelling te voorkomen.

Deelnemers in de sportklassen hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Dit jaar wordt weer veel deelname verwacht, wees er dus snel bij met de inschrijving om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen. Het inschrijfgeld zal dit jaar 17,50 euro bedragen. De definitieve inschrijving geldt pas na betaling. Ook op zondag zal er dit jaar weer een grote oldtimer show zijn (opgave website). Zondagavond worden de Oosterwijkse Pinksterfeesten afgesloten met een groot tentfeest Saints 'n Sinners.

0314-621694

oosterwijksepinksterfeesten.nl