De Evenementencommissie heeft afscheid genomen van Marian Hermsen (vooraan). Foto: PR
De Evenementencommissie heeft afscheid genomen van Marian Hermsen (vooraan). Foto: PR Foto:

Evenementencommissie neemt afscheid van vrijwilligster Marian Hermsen

HUMMELO - Het was op de kop af negentien jaar geleden, in april 1998 werd Marian Hermsen uit Hummelo namelijk vrijwilligster binnen de Stichting Evenementencommissie Hummelo. Kort daarna werd ze penningmeester, de functie die ze tot voor kort steeds heeft gevuld. Afgelopen vrijdagavond werd door de Evenementencommissie na negentien jaar vrijwilligersschap formeel afscheid genomen van Marian.

Toen Marian in Hummelo kwam wonen, wilde ze wat gaan betekenen voor de gemeenschap. De keuze werd gemaakt voor de evenementencommissie; een club vrijwilligers die zich al jaren inzet voor diverse financiƫle belangen van de plaatselijke muziekvereniging de Eendracht. Door de jaren heen presenteerde de stichting vele evenementen, als optredens van vele muziekgezelschappen, toneelvoorstellingen, de organisatie van klootschietwedstrijden en markten. Ook werd door de commissie samen met het huidige bestuur de eerste edities van het Hummelose openluchtspel opgericht.

En Marian was niet weg te denken in de organisatie. "Medelid zijn van de Stichting Evenementencommissie heeft me in positief opzicht heel veel gebracht", meldde ze opgewekt tijdens haar afscheid. Ook namens de muziekvereniging mocht Marian nog een leuke attentie in ontvangst nemen, als dank voor haar jarenlange inzet als penningmeester. De evenementencommissie bedankt Marian voor haar jarenlange betrouwbaarheid, gezelligheid en kennis!