Dames recreanten en trainer Hans Wesselink in hun nieuwe shirts, samen met de sponsoren Marijke en Geert Seegers. Foto: PR
Dames recreanten en trainer Hans Wesselink in hun nieuwe shirts, samen met de sponsoren Marijke en Geert Seegers. Foto: PR Foto:

Nieuw tenue voor recreanten volleybal Halle

HALLE - De dames recreanten van sportvereniging Halle zijn deze week voorzien van een nieuw tenue gesponsord door het bedrijf Seegers-aanhangwagens in Halle. Uiteraard is het team erg blij met de shirts.

Deze zullen vooral gedragen worden tijdens de recreatief volleybaltoernooien in sporthal de Paasberg in Terborg. Deze toernooien worden georganiseerd door de Nevobo en worden gedurende de wintermaanden vier avonden gespeeld.

Nieuwe leden welkom
Bij de dames recreanten van SV Halle zijn nieuwe leden van harte welkom. Wie het leuk vindt om een avond in de week te ontspannen door te bewegen, een leuke partij volleybal te spelen en te lachen, kan vrijblijvend binnenlopen of direct een partijtje meespelen. Elke dinsdag wordt er gespeeld van 20.15 tot 21.45 uur, in de sportzaal van SV Halle, Roggestraat 50 in Halle, onder leiding van trainer Hans Wesselink. Voor meer informatie kan men ook bellen met Jannet Kleve: 06-12927839.