Kamperen met kinderen staat in het kinderweekend centraal bij Obelink. Foto: PR
Kamperen met kinderen staat in het kinderweekend centraal bij Obelink. Foto: PR Foto:

Kamperen met kinderen centraal bij Obelink

WINTERSWIJK - Op zaterdag 8 en zondag 9 april staat kamperen met kinderen centraal bij Obelink.

Obelink vond dat sommige kampeerartikelen wel wat vrolijker mochten, er werd daarom een kleurrijke lijn met handige kampeerartikelen voor volwassenen en kinderen ontwikkeld: Wander Wonder. Wander staat voor zwerven, trekken en rondreizen, Wonder staat voor verwonderen en nieuwsgierig zijn. Een kampeercollectie met artikelen als kinderslaapzakken, strandtentjes, servies en een bolderkar vrolijkt de hele kampeeruitrusting op. Dit jaar wordt de collectie uitgebreid met kinderservies, slaapmatjes en kinderlampjes.

Tijdens het kinderweekend organiseert Obelink allerlei leuke acties en activiteiten:Samen met Marveld Recreatie organiseert Obelink een skelterbaan en springkussen. Bij mooi weer zijn deze op zondag op het parkeerterrein te vinden. Er wordt tien procent extra korting op de kleurrijke Wander Wonder collectie van Obelink gegeven. De ballonnenclown creƫert de mooiste figuren in het kinderparadijsIn het restaurant geldt een leuke aanbieding speciaal voor kinderen: een donut naar keuze, een zakje snoep en een bellenblaas voor 1.95 euro. De Chefkok van Campingaz komt barbecueƫn. Alle reden dus om met de kinderen een kijkje te komen nemen in dit kinderweekend. Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op 8 april geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur en op 9 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Ruimere openingstijden VVV-winkel

VORDEN - De lente is aangebroken, het is weer genieten van langere dagen en het toeristenseizoen is in aantocht. Reden voor de VVV-winkel aan de Kerkstraat 1b in Vorden, onderdeel van de VVV Bronckhorst, om de openingstijden weer te verruimen. Vanaf 1 april zijn de openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.30-16.30 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur. Loop eens binnen voor een mooie wandel- of fietsroute zoals de Achtkastelentocht of informeer naar wat er zoal te beleven is in deze mooie regio. Mail of bel voor meer informatie.


info@vvvbronckhorst.nl

0575-553222