Kledingsponsoren Ron Schoppers en Rene Jansen worden bedankt. Foto: PR
Kledingsponsoren Ron Schoppers en Rene Jansen worden bedankt. Foto: PR Foto:

Nieuwe kledingsponsoren Toerclub Zelhem

ZELHEM - Aan het begin van het nieuwe wegseizoen houdt Toerclub Zelhem altijd haar jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werden de leden Alwin Groot Roessink, Frank Mokkink, Hennie Wolsheimer, Marcel Heinen en Tonny de Goyer extra in het zonnetje gezet. Samen met de mannelijke bestuursleden en de helaas afwezige Albert Scheffer zijn zij vorig jaar geslaagd voor de cursus wegkapitein. De bijbehorende certificaten zijn op deze avond uitgereikt. Ook Marcel Eelderink, winnaar van het 'overall' klassement bij de GOW wedstrijden voor 40+ werd gefeliciteerd met de wijze waarop hij dit klassement wist te winnen.

De jaarvergadering was het perfecte moment om de nieuwe teamkleding voor de komende drie jaren te presenteren aan de leden. Al sinds 1999 is Scheffer Keukens de sponsor van de bovenkleding (de shirts), op de onderkleding (de broeken) worden vanaf dit moment Eterij en Gasterij De Smoks en Fietshuis René Jansen vermeld. De Smoks neemt daarbij de broekspijpen voor haar rekening, Fietshuis Jansen staat op het backpanel. Toerclub Zelhem is daarbij ook nog overgestapt naar een andere leverancier van de kleding, na jaren te hebben gereden in kleding van Ultima en Agu is nu de overstap gemaakt naar Bioracer. Dit gerenommeerde merk levert ook de kleding aan veel professionele ploegen en de selecties van de KNWU.

Helaas was Tonnie Jansen van Scheffer Keukens verhinderd, maar Ron Schoppers van De Smoks en Rene Jansen van het gelijknamige fietshuis werden door het bestuur middels een bloemetje bedankt voor het feit dat zij voor de komende drie jaar kledingsponsor van Toerclub Zelhem willen zijn.

Marcel Heinen, Tonnie de Goyer, Alwin Groot Roessink, Frank Mokkink en Hennie Wolsheimer. Foto: PR
Marcel Eelderink. Foto: PR