De Achterhoekse formatie Bonne Route. Foto: PR
De Achterhoekse formatie Bonne Route. Foto: PR Foto:

Bonne Route doet mee aan Bevrijdingsconcert Zelhems Mannenkoor

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor organiseert op vrijdag 5 mei vanaf 20.00 uur een Bevrijdingsconcert in de theaterzaal van het Cultureel Centrum de Brink in Zelhem. Voor dit concert heeft het Mannenkoor een speciaal repertoire met betrekking op de bevrijding. Aan dit concert zal medewerking worden verleend door de alom bekende Achterhoekse formatie Bonne Route.

Bonne Route is een dialectmuziekgroep opgericht in het voorjaar van 2004. Zij spelen 'Mooie liedjes op zien Achterhoeks'. Aanvankelijk bestond het repertoire uit volksmuziek uit verschillende landen, hierdoor is de naam 'Bonne Route' (Goeie Reis) ontstaan. Met de jaren ontstond er een repertoire met liedjes in het Achterhoeks dialect in allerlei muziekstijlen. De tekst en muziek, uitsluitend gespeeld op akoestische instrumenten, zijn grotendeels van eigen hand. Het Mannenkoor en Bonne Route zullen gezamenlijk het concert afsluiten. Het Zelhems Mannenkoor onder leiding van Susanna Veerman en aan de piano Yvonne Beeftink.

Rabobank Clubkas Campagne
Ook heeft het Zelhems Mannenkoor zich dit jaar weer opgegeven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 7 april t/m 21 april 2017 kunt u via een stemsite uw stem uit brengen op de verenigingen die u een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.


www.mannenkoorzelhem.nl

www.bonne-route.org