Martin en Magda Borgonjen kunnen u uitgebreid van raad en daad voorzien tijdens de demodagen. Foto: Jan Hendriksen
Martin en Magda Borgonjen kunnen u uitgebreid van raad en daad voorzien tijdens de demodagen. Foto: Jan Hendriksen

Zwitserse dagen bij Borgonjen Naaimachines

Demodagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart

LOCHEM - Borgonjen Naaimachines in Lochem presenteert op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart de Zwitserse dagen bij Bernina. Behalve lekkere kaas, heerlijke chocolade, betrouwbare horloges en praktische zakmessen is ook de perfecte naaimachine een Zwitserse specialiteit. Iedereen is welkom bij de Bernina dealer aan de Nieuwstad 31 in Lochem tijdens de Zwitserse dagen.

Door Jan Hendriksen

Belangstellenden kunnen terecht op de demodagen, vrijdag 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Men kan dan uitgebreid kennis maken met de Bernina naaimachines. Een demonstratrie van Bernina is aanwezig om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook Martin en Magda Borgonjen kunnen aanwezigen van raad en daad voorzien. Tot slot kan men op beide dagen profiteren van interessante aanbiedingen (zie advertentie).

Borgonjen Naaimachines is een begrip in Oost-Nederland. Zelfs van ver buiten de regio weten mensen de weg naar de knusse en gezellige Lochemse winkel te vinden. Naast de uitgebreide keuze aan naaimachines van het kwalitatief sterke merk Bernina, bestaat het assortiment ook uit machines van Pfaff en Brother. Veel vrouwen beschouwen de winkel van Martin en Magda als een 'snoepgoedwinkel' op naaimachine gebied. De keus is ruim en voor iedere portemonnee is er iets te koop. Daarnaast hebben Martin en Magda Borgonjen nog een uitgebreid aanbod aan kleinvakartikelen.

Rits van je lievelingsbroek stuk? Gooi hem niet weg want Magda Borgonjen repareert het in een oogwenk. Wil je zelf aan de slag? Alles, maar dan ook alles op het gebied van naaien vind je bij Borgonjen. Van de nieuwste naaimachines tot wel meer dan 450 kleuren naaigaren. Van de kleinste speld tot de grootste knoop.

Problemen met je naaimachine? Dan helpt Martin Borgonjen je graag. Hij krijgt alle machines, zelfs de nieuwste elektronisch gestuurde machines, weer aan de praat!