Bökkers op het podium van het Kulturhus in Vorden. Foto: PR
Bökkers op het podium van het Kulturhus in Vorden. Foto: PR

Bökkers en Strike op bühne Kulturhus Vorden

VORDEN - Wie wil genieten van pure rock & roll live komt op zaterdagavond 25 maart naar het optreden van Bökkers en de band Strike op de bühne van het Vordense Kulturhus.

Bökkers is van start met de tour 2017. Het leven van de vier heren van deze Sallandse rockband verliep de laatste jaren als een dollemansrit in een achtbaan. In een moordend tempo werden festivals als de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, poppodia als Paradiso en Hedon en feesttenten door het hele land helemaal plat gespeeld.

Wanneer deze bebaarde heren het podium betreden weten ze altijd spektakel en feest te brengen. Met eigen nummers, aanstekelijke teksten gezongen in het Sallandse dialect, zetten ze geweldige liveshows neer. De nieuwste singel 'OS op de SMS' is onlangs uitgebracht en die zullen ze ongetwijfeld spelen.

Strike is de perfecte opening voor deze avond. Met hun aanstekelijke Rockabilly sound krijgen ze de zaal gegarandeerd opgewarmd. Deze muziekstijl is uiteindelijk de basis waaruit de rock & roll muziek eind jaren vijftig is ontstaan. Zelf geven ze aan niet door enige valse bescheidenheid gehinderd te worden als ze het podium op gaan als rockband met Billy-randje. Op deze zaterdag avond een thuis wedstrijd voor deze band.

Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus en Bruna Vorden. Bestellen kan ook via het contact formulier op de website. Vermeld hierbij wel duidelijk adres en telefoonnummer bij de aanvraag.


www.kulturhusvorden.nl