De Werkgroep Kunst4Daagse bestaat uit (v.l.n.r.) Han van Oosterbos, Hilda Nijman, Marja Bovenlander, Anneke van der Meer, Hans Hayen en Thea Lusink. Foto: Liesbeth Spaansen
De Werkgroep Kunst4Daagse bestaat uit (v.l.n.r.) Han van Oosterbos, Hilda Nijman, Marja Bovenlander, Anneke van der Meer, Hans Hayen en Thea Lusink. Foto: Liesbeth Spaansen Foto:

Werkgroep Kunst4Daagse Bronckhorst 2017 stelt zich voor

BRONCKHORST – Van Hemelvaartsdag 25 mei tot en met zondag 28 mei vindt voor de elfde maal de Kunst4Daagse plaats. Op tal van locaties tonen kunstenaars hun creativiteit. Zowel amateurs als professionals stellen hun werk van 11.00 tot 17.00 uur ten toon op heel verschillende plaatsen: van galerie tot boerenschuur, van tuinhuis tot horecagelegenheid.

De Werkgroep, bestaande uit Han van Oosterbos, Hilda Nijman, Marja Bovenlander, Anneke van der Meer, Hans Hayen en Thea Lusink, is volop bezig om er dit jaar opnieuw een mooie editie van te maken. Er wordt druk gewerkt aan het updaten van de website, de fietsroutes en de kunstbrochure, die over enkele weken weer bij iedereen op de mat valt bij Weekblad Contact.

Een aantal werkgroepleden heeft aangegeven te willen stoppen met de werkzaamheden voor de Kunst4Daagse. Dit zijn Anneke, zij is aanspreekpunt voor de brochure als (eind)redactie, webmaster Marja en coördinator Thea.
Wie zin en tijd heeft om een bijdrage te leveren aan de organisatie van de Kunst4Daagse 2018, kan contact opnemen met Thea Lusink, telefoon 06-12375209 of mail naar kunst4daagsebronckhorst @gmail.com. De Werkgroep hoopt op veel positieve reacties. Daarmee blijft de organisatie van dit prachtige evenement gegarandeerd.


kunst4daagsebronckhorst.nl


HIK bij Eetcafé De Veldhoek

VELDHOEK/HUMMELO - HIK is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat met als thuisbasis Hummelo. Zaterdag 4 maart treedt HIK op bij Eetcafé De Veldhoek.

Deze vijfmansformatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in zaal, café, tent of open lucht verzorgd. Daarnaast werden er ook voorprogramma's verzorgd voor onder andere Normaal, Pater Moeskroen en de Oxxband.

HIK spreekt jong en oud aan, van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht. Hik speelt naast meezingers welke een feest van herkenning zijn, ook enkele eigen nummers. Naast de drums, bas- en slag-/sologitaarbezetting heeft HIK een accordeon dat zorgt voor warme melodielijnen en vrolijkheid.

HIK laat zien dat zij schik hebben in het maken van hun muziek, interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel en samen wordt ervoor gezorgd dat ieder optreden weer een mooi en gezellig feestje wordt.

Aanvang: 21.30 uur. Entree: gratis.