Powerblues van Cry Wolf Blues Band Foto: PR
Powerblues van Cry Wolf Blues Band Foto: PR

PowerBlues van Cry Wolf op Live@Ideaal

ZELHEM - De bluesrockformatie 'Cry Wolf Blues Band' is woensdag 1 maart te gast voor een live optreden bij Radio Ideaal te Zelhem. Tussen 20.00 en 22.00 uur zal de driemans powerbluesformatie eigen nummers spelen, onder andere van hun laatste CD met de titel 'Running with the Wolfpack', die verleden werd uitgebracht. De loco-burgemeester van Apeldoorn kwam naar de Gigant om de eerste exemplaren uit te reiken. De band is inmiddels druk bezig met het schrijven van nieuw werk.

Cry Wolf heeft niet te klagen over gebrek aan belangstelling met dubbelconcerten samen met buitenlandse grootheden als blues-resonator-virtuoos Eric Sardinas en optredens door het hele land. Ook een uitgebreid artikel in het blad 'MusicMaker' heeft zeker bijgedragen aan de naamsbekendheid van de band.

Cry Wolf speelt niet alleen in cafés, maar ook in grotere zalen als De Gigant, Het Witte Theater en de Leidsche Gehoorzalen, "maar er gaat niets boven het spelen in een kleine kroeg met een enthousiast publiek." Op de website en ook op Youtube is veel informatie en muziek te vinden.

Cry Wolf Blues Band bestaat uit Hans Morelis, zang en gitaar, Bosco Streumer, bass en backing vocals en René Heus op drums. De bandleden komen oorspronkelijk uit respectievelijk Rotterdam, Utrecht en Amsterdam waar ze ook hun eerste muzikale schreden hebben gezet. Na in allerlei bands gespeeld te hebben, keerden ze negen jaar geleden weer terug naar hun oorspronkelijke passie; de blues en de bluesrock. Ze kwamen elkaar tegen in het oosten van het land, waar ze inmiddels geruime tijd wonen en Cry Wolf Blues Band, was een feit.

Live@Ideaal
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.crywolfbluesband.nl