Het duo Amoroso bestaat uit sopraan Marjo Harmsen en pianiste Mey Lingga.? Foto: PR
Het duo Amoroso bestaat uit sopraan Marjo Harmsen en pianiste Mey Lingga.? Foto: PR Foto:

Muziek in de Korenaar met getalenteerd duo

HALLE - Op zondag 26 februari om 15.00 uur is duo Amososo te gast in het programma Muziek in de Korenaar, Dorpshuis de Korenaar in Halle. Het duo Amoroso bestaat uit sopraan Marjo Harmsen en pianiste Mey Lingga.? De in 2009 begonnen muzikale samenwerking staat garant voor een gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit.

Marjo Harmsen is muzikaal een veelzijdig talent. Als soliste heeft ze een breed repertoire van klassieke liederen, opera's, musicals en religieuze liederen. Naast zangcoaching geeft ze ook met regelmaat stemvorming aan koren en is ze dirigent van Liberate te Gaanderen.? ?
Mey Lingga begon op vijfjarige leeftijd met piano spelen. Zij is afgestudeerd aan het preconservatorium YMJ muziekschool in Jakarta, in Indonesië. Jarenlang heeft ze als muziek- en pianolerares gewerkt bij de Yamaha muziekschool in Jakarta. Sinds 2006 woont ze in Nederland, ze geeft pianoles en begeleidt een kinderkoor in Doetinchem.

Een greep uit het repertoire dat ze samen uitvoeren: ?I dreamed a dream uit Les Misérables, Solveigh Sangh en Solveighs wiegelied uit de Peer Gynt Suite van Edvard Grieg, het Stabat Mater van Pergolesi, diverse liederen van Fauré en Mozart, Elle a fui uit Hofmanns Vertellingen van Offenbach, Casta Diva uit Norma van Bellini, de Habanera uit Carmen van Bizet.

De entree bestaat uit vrijwillige bijdrage.