Een deel van het HAMOVE bestuur. Foto: Henk Teerink
Een deel van het HAMOVE bestuur. Foto: Henk Teerink

Aftredende bestuursleden door acclamatie herkozen

HENGELO - Op 16 februari organiseerde de Hengelose Auto- en Motorvereniging HAMOVE haar Algemene Ledenvergadering 2017. Het was een goede ALV bij Leemreis aan de Spalstraat te Hengelo, die wederom druk bezocht werd.

Voorzitter Fred Versteege opende de vergadering met een terugblik op een goed verenigingsjaar 2016, die mede tot stand gekomen is met inzet en vele vrije uurtjes van de Hamove leden. Vervolgens kwamen verschillende agendapunten ter tafel. Secretaris Arjan Mengerink nam de notulen door en penningmeester Loek Wensink het financieel verslag, met de vermelding dat alle commissies een positief resultaat hebben opgeleverd. Alle negen commissies kwamen aan het woord met hun verslag. Het bestuur is blij dat de jeugd doorstroomt binnen de vereniging. Zo presenteerden Bart de Gier (namens de crosscommissie) en Bouwe Melgers (voor de feestcommissie) ook hun verslagen. Tijdens de bestuursverkiezing waren Gerard ten Have, Loek Wensink en Fred Versteege aftredend en herkiesbaar en zijn door acclamatie herkozen.

De activiteitenkalender 2017
Van 23 tot en met 26 februari staat Hamove op de Motorbeurs Utrecht stand nummer 08.B040. Daar promoot Hamove het roadrace evenement van 6 en 7 mei. Ook zijn te Utrecht de nieuwe '50 jaar Varsselring' T-shirts te koop. Donderdagavond 9 maart is de jaarlijkse Hamove filmavond bij Wolbrink aan de Bleekstraat te Hengelo, verzorgd door Rudi Kreunen van Kreunen Multimedia. Op 26 maart is de eerste toertocht voor motoren, vertrek vanaf het clubgebouw de Hamove molen aan de Varsselseweg te Hengelo. Tevens wordt dan op deze locatie de Open Dag georganiseerd. Alle commissies hebben hun bijdrage. In de middag wordt het '50 jaar Varsselring roadrace doek' onthuld. Na de sluiting van de vergadering, waarin vermeld werd dat de nieuwe posters, ontworpen door Peter Michels en Henk Teerink, meegenomen konden worden met reclame voor de aanstaande road racing op 6 en 7 mei, werd vervolgens door leden en bestuur nog geborreld.


www.hamove.nl