De kerk als baken aan de horizon. Foto: PR
De kerk als baken aan de horizon. Foto: PR Foto:

Samen ontdekken wat de Halse kerk te bieden heeft

HALLE - Vorige week hebben de inwoners van postcode-gebied 7025 en de leden van de Protestantse Gemeente Halle het infoboekje 2017 in de brievenbus gehad, met als centraal thema 'De kerk als baken.'

De buitenkant van een kerk is meestal heel herkenbaar - als baken- en prominent aanwezig in het beeld van een dorp of stad, ook van Halle.

In het informatieboekje wordt u meegenomen naar en in de kerk van Halle. Dit met de bedoeling om samen te ontdekken wat de Halse kerk te bieden heeft naast de direct in het oog springende objecten, zoals het profiel, de preekstoel en het doopvont.

Route door de kerk aan de hand van foto's

De kerk als baken aan de horizon, baken in het persoonlijk beleven, de architectuur van de kerk, zicht op de toren en een route langs de details ín de kerk zijn globaal de onderwerpen die in het boekje aan de orde komen. De binnenkant van de kerk is zeker ook de moeite van het bekijken waard.

Route door kerk
Op zaterdag 11 februari tussen 14.00 en 16.00 uur en op zondag 12 februari tussen 11.00 en 13.00 uur krijgt u de gelegenheid om de route, aan de hand van foto's, door de kerk te lopen en de details in de kerk te bekijken. Iedereen is van harte welkom. U zult worden ontvangen met koffie of thee.