Trailrun door Slangenburgse bossen. Foto: PR
Trailrun door Slangenburgse bossen. Foto: PR Foto:

Hardloopevenement door landschap Slangenburg

SLANGENBURG - Op zaterdag 18 februari verzorgt de stichting Sportieve Activiteiten Bronckhorst voor de 4de keer de Slangenburgse Trailrun, een hardloopevenement door het mooie landschap van de Slangenburg. Dit jaar is er voor gekozen om twee afstanden uit te zetten. Atleten kunnen inschrijven voor een run over 12 of 20 kilometer. Er zal gestart vanaf 14.30 uur.

Er wordt gestart in kleine groepjes van 10 personen met een interval van 1 minuut. Hierdoor ontstaat een mooie spreiding van het deelnemersveld en wordt voorkomen dat er opstoppingen ontstaan bij de obstakels in het parcours.

De deelnemers krijgen mooi en gevarieerd parcours voorgeschoteld die bijna volledig onverhard is. Alleen bij de start moet ongeveer 100 meter over asfalt worden gerend. De rest van het parcours gaat over zandpaden, bospaden of nog kleinere paden. Het parcours is in goed overleg met Staatbosbeheer en betreffende landeigenaren tot stand gekomen. Na afloop is er voor elke deelnemer een overheerlijke kop warme soep.

Start en finish bevinden zich bij het gebouw 'de Pokkershutte' in IJzevoorde. Het inschrijfbureau en de kleedruimtes bevinden zich in hetzelfde gebouw. De voorinschrijving via www.inschrijven.nl of www.arbronckhorst.nl is tot en met 15 februari geopend. Inschrijving op de wedstrijddag is ook mogelijk. De kosten bedragen 11 euro voor deelnemers aan de 12 km en 15 euro voor deelnemers op de 21 km. Er wordt gelopen met een tijdsregistratie systeem, waarvoor de deelnemers een 'chip' krijgen bij de aanmelding. Aan de finish kan de deelnemer direct de gelopen tijd zien. De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op www.uitslagen.nl en op www.arbronckhorst.nl.

Start en finish bij de Pokkershutte in IJzevoorde

Voor verdere informatie kunt u een mail sturen of de website raadplegen.


info@arbronckhorst.nl

www.arbronckhorst.nl