Verrassende en niet alledaagse covers bij Live@Ideaal. Foto: PR
Verrassende en niet alledaagse covers bij Live@Ideaal. Foto: PR

Niet alledaagse covers bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 8 februari staat de band Deliverance centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van het programma.

Deliverance maakt muziek, waarbij het sentiment der herkenning hoogtij viert in het genre van de Classic Rock. De band kiest daarbij voor verrassende en niet alledaagse covers, die bij het publiek een 'Oh ja, die' oproept. De band speelt graag op feesten, partijen en festivals maar komt ook gewoon in de kroeg perfect tot z'n recht. In 2015 werd Deliverance op het nippertje uitgeschakeld in de halve finale van de 'Clash of the Coverbands' in zaal Luxor Live, waardoor de finale in poptempel Paradiso Amsterdam net aan hun neus voorbij ging.

Toetsenist Patric Hanselman en bassist Tjebbe Kleinhesseling zijn leden van het eerste uur, gitarist Marco van Noort en frontman Henk Hengeveld kwamen daar al snel bij om de sound verder vorm te geven, terwijl drummer Jarno Rengelink sinds januari 2015 de stuwende kracht achter deze Doetinchemse formatie is.

Live@Ideaal
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.