Robert Kemink (r.) tekent het driejarig contract in bijzijn van Harry Somsen. Foto: PR
Robert Kemink (r.) tekent het driejarig contract in bijzijn van Harry Somsen. Foto: PR

Monumentendagen in Bronckhorst weer voor drie jaar gesponsord

HUMMELO - Timmer en Aannemersbedrijf De Vries uit Hummelo heeft dinsdag 31 januari een contract ondertekend om voor de komende drie jaren hoofdsponsor te blijven van de Stichting Open Monumentendag Bronckhorst.

Tijdens een bijeenkomst op het kantoor in Hummelo werd met de officiƫle ondertekening door directeur de heer Robert Kemink in het bijzijn van Harry Somsen van Stichting Open Monumentendag Bronckhorst, het contract verlengd tot en met 2019. De steun zorgt voor ondermeer de openstelling, exposities en een boekje met alle informatie over de monumenten.

De Vries is als Erkend Restauratie Bouwbedrijf zelf ook nauw betrokken bij het behoud en herstel van monumentale gebouwen. Dit jaar zijn de Open monumenten Dagen op 9 en 10 september met als thema 'Boeren, Burgers en Buitenlui'.


Siemen Mulder doceert spelregels bij Zelos

Zelhem - Woensdagavond 8 februari komt Siemen Mulder, professioneel KNVB-scheidsrechter betaald voetbal, op bezoek bij voetbalvereniging Zelos om op een speelse manier een aantal spelregels, die voor verenigingsscheidsrechters interessant zijn, door te nemen. Verder vertelt hij anekdotes over zijn ervaringen als scheidsrechter. Naast verenigingsscheidsrechters zijn ook andere belangstellenden van harte uitgenodigd om deze info-avond in de kantine van de vereniging bij te wonen.

Aan het eind van de bijeenkomst krijgen alle jeugdige scheidsrechters, en jongeren die aangeven dat ze willen gaan fluiten, een KNVB-tasje met alle attributen, die nodig zijn om te kunnen fluiten.

Professioneel KNVB-scheidsrechter Siemen Mulder. Foto: PR