Oosterwijkse Pinksterfeesten met Boerenstreekmarkt

Er is ook gelegenheid tot kofferbakverkoop

ZELHEM - Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni zijn er weer de jaarlijkse Oosterwijkse Pinksterfeesten met Trekkertrek en Oldtimershow. Met nieuw in het programma dit jaar voor de eerste keer een Boerenstreekmarkt.

De streekmarkt zal worden gehouden op zaterdag 3 juni van 14.00 tot 18.00 uur. Dit alles zal gebeuren op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem.

Voor deze markt zoeken wij standhouders die hun waar aan de man willen brengen met allerhande producten. Ook standwerkers zijn van harte welkom. Er bestaat een mogelijkheid voor het huren van een marktkraam. Ook zal er gelegenheid zijn voor een kofferbakverkoop. Op deze manier kunt u overtollige spulletjes te koop aanbieden.

Voor oldtimer tractoren en werktuigen zal er op deze middag een tourrit worden georganiseerd en daarna kan men zich presenteren op het terrein. Ook zijn de oldtimers weer welkom op 1e Pinksterdag tijdens de grote Trekkertrekwedstrijden.

Informatie en aanmelden
U kunt zich inmiddels al aanmelden voor deze markt en tevens voor meer informatie contact opnemen via mail of telefoonnummer. Ook voor de oldtimerrit kan men zich nu al opgeven via de e-mail.


bertusenrikie@gmail.com


De juiste woorden van mijn lied

ZELHEM - Vorming en Toerusting heeft dinsdagavond 24 januari een avond rondom de poëzie van Willem Barnard in Het Leerhuis naast de Lambertikerk, markt 2a in Zelhem.

Wie in Rozedaal gaat werken, kan er niet omheen: hier heeft jarenlang de dichter Willem Barnard (of Guillaume van der Graft) gewoond en gewerkt. Hier zijn ook veel van zijn kerkliederen ontstaan. Ook het huidige nieuwe liedboek kent veel werk van zijn hand. Maar wie was deze man, die na zijn emeritaat in Ellecom kwam wonen? Wat waren zijn drijfveren, waar lagen zijn theologische wortels? En vooral: hoe klinken zijn woorden vandaag de dag?Ds. Frans Ort heeft zich bezig gehouden met deze vragen en zal werk lezen van deze dichter en een toelichting geven bij de motieven en drijfveren uit Barnards leven.

Toegang 4 euro. Opgave kan tot een week van tevoren bij de contactpersoon Herma Garretsen.


Garretsen: 314-631527 of herma.garretsen@hetnet.nl