Hard-Rock in de iBeat stdio bij Live@Ideaal. Foto: PR
Hard-Rock in de iBeat stdio bij Live@Ideaal. Foto: PR

Mother Bass bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 18 januari staat de band Mother Bass centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van dienst.

Met Zeppelin en Hendrix als grootouders en een oom met de naam Soundgarden is Mother Bass een jonge telg uit het geslacht van de Hard Rock. Genadeloze gitaren, krachtige drums, pompende bass en intense vocalen, de muzikanten van Mother Bass laten tijdens een optreden geen mogelijkheid onbenut in het verkennen én verleggen van de Rock sound. Ieder bandlid tracht te excelleren binnen elk nummer en krijgt genoeg ruimte om te experimenteren. Maar Rock is ook een genre waar het om de kracht van de song zelf draait. Vanaf het podium rolt de performance als een energieke golf de zaal in en sleept de band het publiek mee op de emotionele golven van de muziek.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website.


www.ideaal.org