Afbeelding
Foto:

Cheque van tweeduizend euro voor Heidehuus

HALLE HEIDE - Op de vrijwilligersavond van Rabobank Achterhoek heeft het Heidehuus Halle-Heide 1 van de hoofdprijzen in de wacht gesleept. Met deze cheque van tweeduizend euro kan in het voorjaar het plein opgeknapt worden. Met de enthousiaste inbreng van vele inwoners kan men ook in 2017 weer diverse activiteiten ontwikkelen. Zo staan in januari een bierclinic, een koffiemorgen, een workshop fotografie en eten met en door de buurt op het programma. Zie het programma hieronder of kijk voor meer informatie op de website.

Agenda
8 januari vindt de koffiemorgen plaats van 10.30-12.30 waarbij u even gezellig kunt bijkletsen en/of biljarten met de buren.

De bierclinic vindt 15 januari plaats van 14.00-17.00 uur. Dit is een bierproeverij onder deskundige leiding. Informatie en opgave via: benniemaatkamp@online.nl

En op 17 januari vindt de workshop fotografie plaats van 20.00-22.00 uur. Informatie en opgave: info@heidehuus.nl


www.halle-heide.nl/evenementen


Baby Blue bij Café De Tol

ZELHEM - Op zondag 8 januari vanaf 16.30 uur staat de band Baby Blue op het podium van Café de Tol in Zelhem voor een spetterend optreden. Entree 5 euro.

De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden.Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. De band krijgt een steeds grotere bekendheid en ook het aantal fans is flink groeiende. Recent speelde de band nog op het Knalbal in Halle, wat leidde tot vele enthousiaste reacties.

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is, zij bieden een brede en zeer toegankelijke muziekkeuze voor alle leeftijden. Pop, Rock 'n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit.

Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen.